Gulvfirma

Gulvfirma realiserer alle slags gulvafhøvling, afslibning og behandling af gulve af træ. Skriv eller ring gerne til vores værksted og rutineret gulvfagmand for en lille snak om dine ønsker og forhåbninger til et nyafslebet plankegulv. Som erfaren gulvfirma, lytter vi til dig og tilpasser en overflademulighed som udfærdiges efter din personlige stil. Fra da af vil vores gulvfagmand trylle og give dig en overflade løsning som du kun kan blive henrykt over.

Hvornår benyttes et gulvfirma?

Kvaliteten af vores gulvafhøvling kan til eksempel ses på summen af stamkunder, som kommer igen igen og igen. Vore kompetente gulvslibere gør dermed en exceptionel god service med kompetent gulvrådgivning og gulvvejledning. Derved får alle vore kunder den bedste gulvservice og et nyrenoveret trægulv i tiptop kvalitet.

Hvordan finder jeg et billigt gulvfirma?

Mange kategorier af gulvarbejde tilbydes af os, – din lokale gulvpartner. Herunder:

  • gulvforbedring
  • afslibning af gulve
  • gulvistandsættelse
  • afhøvling af gulve
  • afslibning af træterasse

Diskussion om dine trægulve gavner et fint samarbejde, som tager udgangspunkt i dine behov og ønsker . Herefter foretages afhøvlingen af gulve som aftalt efter dine drømme og krav. Vi Kører i Odense, Aarhus og København plus resten af landet og kan tiltræde i al hast.

Kan gør-det-selv arbejde med trægulve anbefales?

Gulvafhøvling, gulvafslibning og behandling kan foretages egenhændigt, uanset om brugen af et professionelt gulvfirma giver veludført gulvarbejde. Et gulvfirma som vores, har rutinerede gulvspecialister med kompetence og erfaring. Her bruges blot de bedste produkter og gulvmaskiner med topkvalitet til følge. Skriv eller ring gerne til os og undgå, at dit gør-det-selv forehavende ender galt. Vi har professionelle gulvslibbere til at styre de enorme stærke gulvslibere. Gulvmaskiner som kan ødelægge trægulvet ved fejlmanøvrering. Gulvafslibning, gulvrenovering og gulvmodernisering er et svært fagområde, og må derfor foretages af en erfaren medarbejder.

Hvorfor bruge et gulvfirma?

Gulvafhøvling og gulvafslibning som udføres af en dygtig håndværker er din sikkerhed for velgjort afslibning af trægulve. De stor gulvmaskiner må manøvreres nøjagtigt samt justeres til gulvets beskaffenhed. Gulvslibningen udføres med sandpapir og består af en række slibninger. Medarbejderen begynder med en grovkornet sandpapir som successive udskiftes til finere og finere. Efter den afsluttende fine sandpapir er trægulvet klar til en ny overflade med voks, sæbe, hvid lud, hvid lak, hvid olie eller bejdse. Afslibningen hedder også en fuldslibning og består af: finslibning, let slibning, grovslibning, mellemslibning. Gør-det-selv afslibning laves ved leje af gulvslibemaskine eller gulvsliber leje. Leje af maskine til slibning af trægulve kan foretages hos byggemarkeder og farvehandlere i hele landet. Der er ofte maskiner som er misligeholdte som følge af ukyndige kunders brug samt anvendelse på forskellige gulvmaterialer. Gulvmaskiner, hvor valsen ikke er plan, ødelægger trægulvet. Ved at anvende et professionelt gulvfirma holdes en høj kvalitet hver gang, og opgaven laves altid korrekt.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *