Gulvarbejde

Gulvarbejde fornyer dine grimme, ridsede og nedslidte trægulve til nye. Med gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling fornyer vi dine trægulve og giver dem et nyt liv.

Hvad er gulvarbejde

Vi er eksperter i gulvrenovering, men vi begrænser os ikke kun til dette. Vi kan lave gulvarbejde, og vi kan lægge helt nye gulve. Lad os også hjælpe med gulvbehandlinger af dit aktuelle massive gulv, så det igen bliver som forventet. Uanset hvilken type afhøvling af trægulve du er interesseret i, så står vores kompetente gulvslibere altid klar til at assistere dig med kort frist.

Hvor udføres billig gulvarbejde?

Adskellige danske hjem og boliger har en eller anden variant af trægulve. Vinyl og linoleum som belægning, er blevet moderne i spisestuer. Trods det har træ nogle kvaliteter, der betyder, at en hel del vælger trægulve i deres dagligstue og børneværelser. Udover træ som belægning findes der også:

  • Gulvtæpper
  • Gulvfliser
  • Vinyl
  • Marmor

Veludført gulvarbejde giver flotte bræddegulve

?
Plankegulve er solide og mere modstandsdygtig end fliser, idet de kan slibes og opfriskes påny. Endvidere kommer, at du kan korrigere overfladens udtryk med en ny overflade. Plankegulve eller parket kan naturligvis ikke afslibes og afhøvles uendeligt. Robuste gulve af træ holder dog i lang tid, såfremt gulvarbejdet er udført af en dygtig og professionel fagmand

Hvorfor vælge os til dit gulvarbejde?

Kvalitet samt kundens tilfredshed er særkende for vores firma. Vi går interesserer os meget for billig gulvarbejde, kvalitet og fornuftige priser. For at opnå et tilfredsstillende resultat, udfører vi konstant et udførligt og kvalitetsbevidst stykke arbejde.

Et nyt trægulv kan være med til at danne et solidt helhedsindtryk af hjemmet. Der er mange perspektiver inden for gulve af træ, hvor du kan du vælge mellem adskillige forskellige modeller og typer.

Afslibning, afhøvling og reparation af skader på

opfriskning af trægulve giver dit hus eller lejlighed nyt liv, samtidig med at gulvets levetid forlænges. Før vi udfører et stykke gulvarbejde gulvarbejde, laver vi et grundigt tjek af trægulvets stand. Kan trægulvet ikke afslibes eller friskes op på anden måde, er en gulvafhøvling den bedste løsning. Men i oftest er en gulvafslibning tilstrækkelig. Hvis du ønsker et nyt trægulv i privatboligen, er der rigtig mange gulvtyper og træsorter at vælge imellem. Herefter kan vi stå for Gulvlægning eller gulvmontering.

Vi efterkommer dine ønsker og forventninger

Er du usikker på, hvad der er den rigtige overflade mulighed i dit hjem, giver vi idéer og gulvinspiration. Ved alle typer renovering af trægulve tager vi en hel del hensyn, til for eksempel:

  • Tykkelse
  • Størrelsen
  • hårdførhed
  • Holdbarhed

med baggrund i dine behov, ønsker samt krav og forventninger.

Førend du bestemmer dig for, om vi skal være din foretrukne gulvpartner samt leverandør af et professionelt stykke gulvarbejde, så kontakt os for en snak og få en ganske billig pris.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *